Afbeeldingen worden geladen...

Wie ben ik

Mijn naam is Seline Beerens, sinds juni 2008 ben ik gediplomeerd reflexzone therapeut. De 4 jarige beroepsopleiding heb ik gevolgd aan het Kosmos Instituut te Eindhoven.

Hier ben ik zeer geïnspireerd geraakt in de mogelijkheden die reflexzone therapie te bieden heeft om mensen te helpen op een natuurlijke manier hun gezondheid te bevorderen en/of behouden.

Mijn doelstelling
Samen met de cliënt te werken aan het terugvinden van hun eigen kracht en zelfgenezend vermogen. Het is belangrijk dat de cliënt bereidt is aan zichzelf te willen werken en dat er zodoende op een natuurlijke wijze bijdrage gegeven wordt aan het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.

Seline reflexzone therapie is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT). Dit betekend dat de therapeut een gedegen opleiding op HBO niveau heeft afgerond en dat de praktijk voldoet aan allerlei eisen op het gebied van privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting.

Verder zijn de therapeuten die bij de VNRT  zijn aangesloten verplicht aan bijscholingsdagen per jaar te volgen en collegiaal contact via intervisie en visitatie te onderhouden. Daarnaast staat de praktijk ingeschreven in het HBO register beroepsoefenaren natuurlijke gezondheidszorg (RBNG).